11/04/2016: vacature kinesitherapie voor voltijds zwangerschapsverlof

Ik ben op zoek naar een enthousiaste collega om me te vervangen vanaf midden juli tot midden oktober. Vrijblijvend is een deeltijdse samenwerking mogelijk om mijn uren af te bouwen vanaf eind juni, alsook na mijn verlof. Ik behandel een gevarieerde patiëntenpopulatie (vnl musculo-skeletale en perinatale kine)en dit hoofdzakelijk in de praktijk (slechts 2-3 huisbezoeken per dag). Jouw specialisaties zijn welkom maar zeker niet noodzakelijk. Mijn solo-praktijk is gelegen te Denderbelle (tussen Aalst en Dendermonde). Dagen en uren mag je zelf bepalen. Ook pas afgestudeerde therapeuten zijn zeker welkom. Je kan me contacteren via anneliesbadisco@telenet.be of 0473/737492.

07/11/2015 Vacature Manuele Therapie

Voor onze praktijk in manuele therapie en sportrevalidatie zijn wij op zoek naar een manueel therapeut of een manueel therapeut in opleiding om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit 2 therapeuten die het werk in de praktijk combineren met een academisch mandaat waardoor je in een zeer leerrijke en stimulerende omgeving kan werken. We verwachten van de kandidaat dan ook een enorme passie voor het vak en een grote ambitie om steeds te willen groeien als therapeut. Je vindt meer informatie over ons en de praktijk op www.bartvankeymolen.be.

Je job: je werkt als therapeut volledig zelfstandig en kiest in overleg met je collega's je werkdagen en uren. je hebt je eigen patiënten alsook patiënten waar we met het hele team samen voor zorgen.

We bieden: een zeer leerrijke en stimulerende werkomgeving, volledige therapeutische vrijheid die past binnen de visie van de praktijk, een mooie uitgeruste praktijk en zeer correcte praktijkbijdrage.

Interesse? Graag je CV en motivatie naar info@bartvankeymolen.be, je mag ons ook altijd contacteren voor bijkomende informatie.

Bart Van Keymolen en Sofie Lagrin

14/06/2015

Wij zijn op zoek naar een kinesitherapeut voor Floordam van 03/08/2015 tot 16/02/2016.

Voor ons kleinschalig woon-en zorgcentrum Floordam in Melsbroek (Vlaams-Brabant) zijn we op zoek naar een kinesitherapeut. De job kan halftijds ingevuld worden en dit voor 6.5 maanden. Je komt terecht in een enthousiast en aangenaam team met kinesitherapeuten, een ergotherapeute en een logopediste. Je werkt en leeft samen met onze somatische en dementerende bewoners. Het werk is zeer boeiend en gevarieerd. Er zijn de individuele kinesitherapiebehandelingen met daarnaast een intense samenwerking met de verpleging inzake transfers en comfortzorg. We zijn aanwezig op de bewonersbesprekingen en de familiegesprekken waar de beleving van de bewoner centraal staat. Op die manier geven we mee gestalte aan onze visie, die gericht is op wonen, zorg en mens. Wil je kennis maken met het boeiend werk in de geriatrie, dan is dit je kans.

voor meer informatie: katrien.demaerschalk@floordam.be

Woonzorgcentrum "ter Linde" in Vilvoorde zoekt halftijdse kinesitherapeut OCMW Vilvoorde.
Vaste job