Advertentie

Wegens einde loopbaan door pensioen staat deze woning met kinesitherapie praktijk en fitnesszaal te koop.  De mogelijkheid bestaat om de zaak plus inboedel over te nemen en samen te werken gedurende enkele maanden tot een jaar om ook het patiëntenbestand optimaal over te nemen.

Verdere info : https://www.kasperkent.be/nl/pand/bhkb-villa-met-praktijkruimte-en-fitnesszaal

Wie zijn wij?

 

 

Beste collega,

Wij willen ons graag aan u voorstellen.

Wij zijn Kinekring Noordrandbrussel Brabant en Brusselse Kinekring (KNB-BKK)

Het doel van onze lokale kinekring is om collega’s uit de buurt samen te brengen.

Dit kan in het kader van intercollegiaal gesprek (LOKK/peer review) zijn, permanente vormingen die geaccrediteerd worden door Pro Q-kine of een ludieke activiteit zoals onze Nieuwjaarsreceptie of afterworkparty.

De kinekring is ook hét aanspreekpunt en dé vertegenwoordiging van de kinesitherapie in het algemeen en van de kinesitherapeuten uit de omgeving in het bijzonder.

Onze kinekring organiseert 1 à 2 peer reviews per jaar, een 5-tal permanente vormingen binnen verschillende domeinen van de kinesitherapie in de regio Vilvoorde-Grimbergen en onze Nieuwjaarsrecepties of afterworkparty’s zijn een succes.

U krijgt eveneens op regelmatige tijdstippen onze Kineflash.

Daarnaast is de oprichting van de eerstelijnszones (ELZ) ondertussen een feit geworden. Eerstelijnszones zijn opgericht om het werk van lokale overheden, zorg- en hulpverleners beter op elkaar af te stemmen. Het doel is een effectieve en kwalitatieve eerste lijn realiseren waar de burger centraal staat en die toegankelijk is voor iedereen.

Als kinekring, KNB, zijn wij vaste partner in de volgende ELZ’s: “regio Grimbergen” en ”Bravio”.  

Dit komt de persoon met zorg- en ondersteuningsnood ten goede maar ook zeker u, als zorgverstrekker, binnen deze eerste lijn! Als lid van onze kinekring zit u mee in het netwerk van alle zorgverleners (huisartsen, apothekers, tandartsen, logo’s,verpleegkundigen enz) welzijnswerkers en lokale overheid van jouw buurt.

Onze ELZ’s dekken volgende gemeenten:

- voor ELZ Grimbergen is dit:

Groot-Grimbergen, Wemmel-Londerzeel-Meise Kapelle op den bos.

- voor ELZ Bravio is dit:

Vilvoorde Machelen Steenokkerzeel Kampenhout Zemst

Als kring zullen we ervoor zorgen dat er een SPOC (single point of contact) is voor iedere gemeente binnen onze ELZ’s zodat we al onze leden gemakkelijk kunnen bereiken.

Wilt u zeker niet buiten het netwerk uit uw regio vallen?

Wilt u op de hoogte blijven  van alles wat met uw beroep te maken heeft?

Wilt u gratis permanente vormingen volgen in onze kring of andere kringen en van prioritaire inschrijvingen genieten?

Wordt dan zeker Axxon-lid én kruis daarbij (gratis) onze kring aan: KNB kinekring 204 of stuur een mailtje naar info.nl@axxon.be met vermelding dat u zich wil aansluiten bij kring 204 KNB.

Liefst zet u ons ook in CC (kinenoordrandbrussel@gmail.com) zodat we u onmiddellijk kunnen toevoegen aan ons bestand.

Het lidgeld blijft hetzelfde, als u lid bent van AXXON kan u ook gratis lid worden van een kring.

Indien u reeds lid bent van Axxon maar lid wil worden van onze kring, stuur dan kort een mailtje naar info.nl@axxon.be en bevestig uw kringkeuze 204 KNB.

Nu al kan u ons bezoeken op onze website: www.kinenoordrandbrussel.be of onze facebookpagina bezoeken: 'Kinekring Noordrand Brussel'

We geven ook mee dat permanente vormingen georganiseerd door kringen in Vlaanderen, vanaf nu €40 zullen kosten voor niet-Axxon-leden.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze kinekring.

 

Namens het KNB bestuur,